Tenavadivari

Myymme, ostamme ja otamme lahjoituksina vastaan lähinnä käytettyjä lastenvaatteita ja -tarvikkeita.

Taasko jälkikasvun vaatteet ovat jääneet pieniksi vaikka juurihan ne uusittiin? Mitä jos voisit tuoda nämä pieniksi jääneet ja hankkia sopivan kokoiset samasta paikasta? Tämä urakan jälkeen varmaan maistuu vaikka raikas salaatti tai kahvi & pulla. Ja arvaa mitä? Kahvittelukin onnistuu yhdessä ja samassa paikassa. Tämä paikkahan on Tenavadivari.

Tenavadivari aukaisi ovensa vuoden 2018 lopussa tarkoituksenaan täyttää divarimallilla toimivan lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistuvan liikkeen tarve. Ostajana löydät edullisesti taatusti hyväkuntoisia vaatteita sekä tarvikkeita. Kierroksen ohessa voit siis nautiskella kahvin tai teen Cafe Divarista. Ja jos nälkä pääsee yllättämään niin herkkuja löytyy pienestä purtavasta isompaankin nälkään.

Myyjänä sinun ei tarvitse itse hinnoitella ja myydä tuotteitasi tai järjestellä ja täytellä pöytiä vaan pääset helposti kerralla eroon turhasta. Divari sopii myyjille ketkä arvostavat omaa aikaansa ja palvelun helpoutta. Jos olet kiinnostunut myymään tai lahjoittamaan sinulle turhat tekstiilit ja tarvikeet niin otathan yhteyttä suoraan Senjaan, puhelimitse 0505748256 tai sähköpostitse [email protected] Huomioithan että otamme myyntiin ainoastaan hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme & kahvilaamme sekä tuomaan samalla tarpeettomat tenavatekstiilit ja -tavaratTenavadivari on kierrätys -ja perheystävällinen valinta.

Nyt löytyy Kesä vaatteita, Mekkoja, shortseja, T-paitoja, kenkijä edullisesti
Nyt löytyy Kesä vaatteita,
Mekkoja, shortseja, T-paitoja, kenkijä edullisesti